Voor bedrijven

Wij begeleiden jou met de juiste oplossing

Wij zijn dé de expert op het gebied van:

Loopbaanbegeleiding
0%
Coaching en advies
0%
Loonwaardemeting
0%
Tweede spoortrajecten
0%

Loopbaanbegeleiding

Het vinden van geschikte personeel is een uitdaging, zeker binnen de krappe arbeidsmarkt. Maar het behouden van personeel is een uitdaging van een heel ander level. 

Terwijl dit voor de meeste bedrijven wel het uitgangspunt is, je steekt immers veel tijd en geld in het vinden en opleiden van de juiste medewerkers. Deze duurzame manier van werken, daar ligt onze kracht.

Coaching en advies

Als werkgever ben jij medeverantwoordelijk voor het geluk van jouw medewerkers. Valt iemand uit dan heb je maar één taak. Zorgen dat het werkgeluk terugkomt en dit personeelslid weer aan het werk gaat. 

Een moeilijke taak waarvan je zelf niet altijd weet hoe je die moet aanpakken. Gelukkig weten wij dit wel en adviseren en begeleiden we jou naar de juiste oplossing om de regie terug te krijgen over je personeel en je eigen leven.

Loonwaardemeting

Een loonwaardemeting geeft een goed beeld van de ontwikkelingsmogelijkheden van een medewerker en de begeleiding die daarvoor nodig is.

Het is een krachtig instrument om iemands vaardigheden vast te stellen. Dit kan je nodig hebben voor een loonkostensubsidie, de verzekering of een gemeentelijke of UWV-rapportage.

Wij garanderen een loonwaardemeting binnen 14 werkdagen, daar waar je bij andere partijen veel langer moet wachten.

Tweede spoortrajecten

Soms is het niet meer de juiste oplossing om iemand te re-integreren binnen het bedrijf en is het beter om ze te begeleiden richting een andere baan na een ziekteverlof. 

Je blijft als werkgever echter wel behoorlijk lang verantwoordelijk voor je personeel en dus moet jij daar zorg voor dragen. In de vorm van een tweede spoortraject helpen wij met het zoeken en begeleiden naar een andere werkgever. 

Heb je ons nodig?

Bel ons of stuur een email.